Terveisiä Islannista. Juuri reissusta palanneena voin vain todeta, että taas oli mahtava reissu tulen ja jään saarelle. Tämä reissu oli enemmänkin turistireissu, tuli vihdoinkin kierreltyä perus nähtävyyksiä läpi, joita muka ei ikinä ehtinyt käydä katsomassa silloin kun olin vielä Islannissa töissä.

Naisten ratsastuksella Rósan ja Fanneyn kanssa.. islannissa osataan ottaa ilo irti heppailusta ;)

Muutamia myyntihevosia tuli bongailtua ja sieltä löytyi pari oikeinkin hyvää hevosta hinta/laatusuhteeltaan. Toinen oli 7-vuotias rautiaankirjava 5-käynti tamma. Hyvin ja paljon koulutettu ja oli mm. viime talvena Hólarissa ratsastuksen opettajalinjalla kouluhevosena. Mainittakkoon, että hevosen tulee olla lähtökohtaisesti melko tasokas, jotta ylipäätään kelpuutetaan Hólariin kouluhevoseksi. Tamman hinta on islannissa 4700€. Toinen löytö oli 1.palkinnon 5-käynti ori, jolla oli niin ykkösen rakenne kuin ratsastusominaisuudet. Tasaista 8 kaikista arvostelukohdista ja 8,5 töltistä ja käynnistä. Ori on todella suvukas ja sen emä on jättäny liudan 1.palkinnon tai lähes ykkösen jälkeläisiä. Hinta islannissa  noin 6800€.  Kysy lisää, myös videota löytyy.

Seuraava ilouutinen liittyy Flautaan, joka vihdoinkin tiinehtyi. Tällä kertaa isäoriiksi valitsin ehkä muotiorien ulkopuolelta lupaavan Heidur frá Eilifdskogin, joka on yksi mielenkiintoisimmista treenaamistani hevosista. Mikäli kaikki sujuu hyvin ja geenit loksahtavat sopivasti kohdallen voisin uskoa tästä yhdestelmästä aikas mielenkiintoista jälkeläistä. Aika näyttaa :)

27-28.8 pidän nuorille hevosille suunnatun ratsastuskurssin Kuumassa. Kurssi täyttyi lähinnä omista asiakkaistani (siis koulutuksessani olleista nuorista hevosista omistajineen) ennen kuin sitä ehdin edes julkisesti ilmoittaa. Nyt kuitenkin sairastumisen vuoksi vapaana on YKSI paikka. Nopeat syö hitaat, joten kysy lisää ja ilmoittaudu [email protected]