Hyvää kevättä vaan kaikille!

Kiirettä on pitänyt koko talven ajan. Muutoin olen lymyillyt ihan kotioloissa, paitsi passiseminaarissa tuli käytyä Kolurin kanssa. Aivan loistavaa, että vastaava tapahtuma järjestettiin. Siitä oli varmasti hyötyä jokaiselle. Kiitoksia siis tapahtuman järjestäjiille!

Kolurin passi alkaa olemaan aika varma, mutta voimaa ja vauhtia saa vielä tulla. Uskon sen kuitenkin toimivan hyvin 5-käynnissä ja tyylipassissa. Ruuna on rentoutunut talven aikana ja se on mitä mainion singer-ratsu, jonka pehmoinen töltti ei lopu koskaan. Kolur on edelleenkin myynnissä.

Saara kävi kokeilemassa Músikia ja vei sen mennessään kotiinsa koeajalle. Kotimatkalla tuore parivaljokko kävi blokkaamassa voiton jálkurin talvikisoista. Näin homma hoidetaan. Minä sain ansaitun vapaa päivän kun Niemen neiti hoiti mun myyntihevospromoamisen, kiitoksia vaan! Tuolla Kolurilla saa mennä kanssa 5-käyntiin ;)

Kuun vaihteessa vaihtui treenihevoskokoonpano. Sámur frá Hemlu palasi omistajansa luokse entistä ehompana. Suorastaan nostalginen fiilis oli treenata ruunaa, sillä se muistutti niin paljon Mónösiä nuoruusvuosinaan. Mutta sukulaisiahan nuo ovatkin. Hemlassa tehdään kyllä hyvää hevosmateriaalia tänne suomen markkinoille. Sinne vaan terkkuja Magnukselle ja Astalle :)

Sámurin tilalle tuli kaksi hevosta, Ljóma ja Remba. Remba frá Hemlu on myynnissä näillä näkymin ja nyt vähän katsellaan mikäli neiti saadaan kuntoon jalostusnäyttelyä silmällä pitäen. Kannattaa ajoissa jo kysellä. Vaihdossa otetaan huomioon tasokas puhdastölttinen harrastehevonen.

Ljóma on Cata Portinin tamma, joka on treenissäni sen ajan kun Cata on töissä ulkomailla. Jo ensi sunnuntaina käymme testaamassa jäällä meininkejä Sihy-päivien jäätöltti tapahtumassa.

Nyt otan varauksia sitten kesäkuun alusta treenihevosille, koska tässä on vaakalaudalla toisen vakityön jäihinlaitto määräaikaisesti. Vaikea suunnitella, jos varaukset tulee viime hetkellä.

Kursseja on riittämiin ympäri suomea varattu. Kiitos siitä.

Seuraava kurssi on Jálkurin järjestämä ja on 4.4. Ilmoittautumisia näille jálkurin kursseille on aina vähiten, vaikka jálkurtukea olisi jäsenille tarjolla. Eli mukaan vaan.

Jep jep. Eiköhän tässä taas tullut asiaa ohi ja osuvasti. Kiitos hei.