Eipä ole paljoa ylimääräistä aikaa ollut kuulumisia päivitellä. Työpäivät on viime viikkoina venyneet jopa 14 tuntisiksi. Ennätys taitanee olla kello 03.20; treenaten islannin kesäyössä. Täällä islannissa kun alkaa olemaan jo melkein vuorokauden ympäri valoista. Kaikki tämä häslinki johtuu lähinnä jalostusnäyttelyistä ja kilpailuista jotka ovat täydessä vauhdissa. Ihan vertaukseksi, ensi viikolla alkaa kevään 5. jalostusnäyttely, joka kestää 2 viikkoa. Näyttelyyn on ilmoitettu 709 hevosta, siis kaikki kokonaisarvosteltavia. Että näin.

Meiltä on nyt näytetty noin kymmenisen hevosta. Niiden joukosta on mainittava mm. nuorten hevosten koulutuskokeessani kouluttamani 4-vuotias tamma, Gletta frá Þjóðólfshaga 1, joka sai 1.palkinnon (rak.8.27, rats.om. 8.13 yht. 8.19) Hieno suoritus nuorukaiselta niin lyhyen koulutuksen jälkeen. Gletta sai oikeuden osallistua Landsmótiin kesällä ja on tällä hetkellä tämän kesän 2.korkeimmin pistein arvosteltu 4-vuotias tamma täällä islannissa.
1597336.jpg
Gletta

Valmistuin viime viikolla nyt sitten FT:n nuorten hevosten kouluttajaksi Hólarin päättäjäisissä. Nyt on välivuoden paikka ja siihen liittyykin hienoisia suunnitelmien muutoksia. Saavun suomeen heti Landsmótin jälkeen ja näillä näkymin olen suomessa koko syksyn. Koulutettavia ja jatkokoulutettavia hevosia alan ottamaan vastaan elokuun alusta, myös jo heinäkuun puolella, mikäli tarvetta on.
1602306.jpg
Mitäs vielä, ostin uuden hevosen, kuva yläpuolella, 8-vuotias musta 5-käyntiruuna. Kolur on mahdollisesti myynissä jo nyt, koska en tiedä varmasti missä päin maailmaa vaikutan vuoden vaihteen jälkeen, välivuosi suunnitelmat sekoittivat pakan juuri Kolurin oston jälkeen. Kolurissa paljon kapasiteettia kisaradoille. Sopii myös taitavalle nuorelle. Hyvät tasaisen vahvat askellajit. Lisätietoja sähköpostitse.

Kai tässä pikaisemmat kuulumiset. Nähdään pian suomi
.1597338.jpg