Ohi on. Kivat kilpailut ja tuli ihan nostalginen fiilis kisailla taas suomen kamaralla pitkästä aikaa.

1243340150_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva: Pipaa / Jálkurin kisat´09

Kolur oli mukana 5-käynnissä ja tyylipassissa. Molemmista tuli 2.sijoitus, mihin olen ihan tyytyväinen, sillä kilpailut oliva sen ensimmäiset. Finaalissa oli kiva huomata, että sille väläyteltiin aika mukaviakin pisteitä, skaala vaan heitteli. Töltistä se sai 5-6, ravista 6-7, käynnistä 5.5-7.5, laukasta 5.5-6.5 ja passista 5-6. Petraamisen varaa on vielä, varsinkin passi siirtymisissä, joihin taisi mennä semmonen -1,5 pistettä, koska hidastukset eivät onnistuneet riittävän hyvin finaalissa vaan siellä koikkaloitiin ristilaukalle. Uskon Kolurin vielä saavuttavan 6.5-7.5 passista, kun tekniikkaa saadaan hiottua. Tyylipassissa 2. juoksulla se sai kuitenkin 7 passi osiosta.

Yllä oleva ei ole siis oman torven soittelua, vaan suoraa myyntitekstiä ;)

Muillakin "suojateillani" meni todella hyvin!

Cata ratsasti Ljómalla 4-käynnin A-ryhmän finaalissa hienosti 3.sijalle, ollen täten sennujen 2. Väliin kiri nuorten luokissa surffaileva Mónös Nellansa kanssa ;) Kaunis pari. Ajoittain ihmettelen, miksi senkin timantin (mónös) käsistäni päästin, on silti ihanaa seurata parin hienoa menestystä.

Maaliskuussa Saaralle myymäni, vasta 5-vuotias Músik kokeili ensi kertaa kisailua. Tavoitteena oli Sm-rajojen ylitys ja se saavutettiin 4-käynnissä. Músik saavutti B-ryhmän 4-käynnissä, sekä töltissä A-finaalipaikat. Töltin finaali jätettiin väliin nuorta neitiä säästääksemme ja 4-käynnin finaalissa sijoitus oli 3. heti Óskarin ja Gammurin jälkeen, eli ei sitä huonoille hävitty! Tästä tammasta kuullaan vielä. Pitkää nenää BLUPille ;)

Muita mieleenpainuvia, ehkä kisaradoille uusia hevosia, olivat Óskar ja Smári. Todella lupaavan näköistä menoa ja molemmat sävähdyttivät.

Voisin linkitellä tänne kuvagallerioita kisoista, mikäli semmoisia netistä löytyy. Laittakaa vaikka tuohon alas kommenteihin linkkejä. Muutaman löysinkin jo.