Viime viikonloppuna oli talven ensimmäiset kilpailut, joihin osallistuimme koko porukka, siis Siggin lisäksi minä, Matthias ja Reynir. Osallistujia oli noin 70, luultavasti enemmänkin. Kyseessä oli talvikisat joiden säännöt ovat täällä erittäin yksinkertaiset ja päätarkoitus on vaan pitää hauskaa ja kokeilla hevosia ensimmäisiä kertoja radalla. Kisat käytiin pitkällä passisuoralla ja kisaajat oli jaettuna 3 luokaan, lapset, harrastelijat ja ammattilaiset. Yhteensä ratsastettiin 4 pitkää suoraa, 2 kertaa hitaassa töltissä ja 2 kertaa lisätyssä. Ratsukot tulivat noin 20 hengen ryhmissä jatkuvalla syötöllä radalle noin 15m välimatkalla toisistaan. Sitten passiradan lopussa odotettiin että kaikki ko. ryhmästä ovat tulleet ja uutta kiekkaa kehiin. Varsin hauskaa!

Siggi voitti taas ammattilaisten luokan tällä kertaa tammalla Kjarnorka frá Kálfholti. Reynir oli myös finaalissa samassa luokassa ja päätyi lopulta sijalle 10 oriilla Drómi frá Langholti. Mä kisasin myös samaisessa luokassa tällä kertaa 6-vuotiaalla oriilla Skattur frá Litla-Dal, joka oli sen verran kuumana noin yleisellä paikalla että hyppy lisätyssä töltissä taisi viedä finaalipaikan ;) Matthias oli sitten harrastelija luokassa sijalla 4 oriilla Hördur.

Tässä hieman kuvia, lisää löytyy galleriasta.