Kesän karkelot alkavat olemaan jotakuinkin paketissa ja itse vietän ansaittua kesälomaani. Ensi viikolla on lähtö lomareissulle islantiin ja tavoitteena on viettää todellinen rentoutus/turisti reissu, joten tällä erää en varsinaisesti ole myyntihevosia katsomassa. Mahdollisesti myöhemmin syksyllä on luvassa myyntihevosvisiitti, mikäli työaikataulu antaa periksi.

Kuitenkin hevoskaupoilla oleville suosittelen merkitsemään kalentereihin 3.syyskuuta olevan Islanninhevosten myyntinäyttelyn. Lisätietoja tapahtumasta ja myös hevosten ilmoittamisesta tapahtumaan löytyy TÄÄLTÄ. Hevosten kyselijöitä on taas ollut selkeämmin enemmän viimeaikoina. Kysyntää on yllättäen ollut jonkun verran myös kisatason hevosille, joten toivon mukaan saamme laajan valikoiman esille syksyn myyntinäyttelyyn.

Myyntinäyttelyn yhteydessä on myös 4-5-vuotialle nuorille hevosille omat rentohenkiset kisat, joista lisätietoja löytyy myöskin ylläolevasta linkistä.

Muutoin kuulumiset olivat tällä erää tässä. Palaan kesälomalta 21.8, jolloin alkaa joka syksyinen nuorten hevosten koulutusrupeama. Odotan syksyä innolla, sillä koulutukseen on tulossa mielenkiintoinen ikäluokka ja monia mielenkiintoisia nuoria hevosia kotimaisista ja ulkomaisista oreista. Näillä näkymin vapaita koulutuspaikkoja löytyy enää ihan loppuvuoteen, marras-joulukuulle, mutta peruutuspaikkoja voi aina kysellä.

Ensi talven treenihevoskokoonpano selviää usein myös syksyn aikana, kun näyttelyyn mahdollisesti tähtäävät hevoset tulevat syksyn aikana kokeilujaksolle ja nuorista peruskoulutettavista saattaa joku hyvin kehittynyt ja lahjakas jatkaa mahdollisesti kohti kevättä. Aika näyttää :) Hyvää loppukesää kaikille!