Syksy on kulunut enemmän kuin nopeasti nuoria hevosia koulutellessa. Olen ollut onnekas saadessani vaikuttaa niin monen lupaavan suomalaiskasvatin ensikosketukseen ratsun uralle. Aika sitten näyttää mihin kukin kehittyy. Suurin osa nuorista saa vielä sulatella oppeja talven yli ja koulu niiden kanssa jatkuu ensi keväänä. Muutamat saapuvat kuitenkin jatkokouluun heti vuodenvaihteen jälkeen.

Koulutuksessani on ollut laaja kirjo eri oriiden jälkeläisiä. Suurin jälkeläisjoukko on ollut Röðullilla, jotka lupaavat hyvää. Suurikokoisia askellajihevosia, joilla on miellyttävä luonne ja helppo koulutettavuus. Roopen jälkeläisten lisäksi luonani on syksyn aikana ollut mm. Álfurin, Gammurin, Frosti frá Fetin, Marelin, Thrymurin ja Thórin jälkeläisiä. Kotimaisten oriiden lisäksi visiitillä koulunpenkillä on piipahtanut mielenkiintoisia kohtutuonteja. Tällä erää koulutukseeni on saapunut jotakuinkin tämän vuoden viimeinen "satsi" jonka jälkeen lyhyt ja ytimekäs joululoma saa vallan. 100 treenihevosen rajapyykki ylittyi muutama viikko sitten ja suuri kiitos ja kumarrus kaikille asiakkailleni ja yhteistyökumppaneille :) Tästä on hyvä jatkaa vuodelle 2012!  

Rúna Roopelainen ja Siggi Gammurilainen alkusyksyn tunnelmissa

Mirra Roopelainen 4 viikon koulutuksen jälkeen

Voit seurata kuulumisiani tätä nykyä myös facebookin kautta omalta sivustoltani (Tmi Jenni Kurki). Sieltä näet päivitykset aina ensimmäisenä ja tietenkin pienellä viiveellä pyrin päivittämään myös blogia.

Päivityksistä puheenollen, kotisivuni ovat saaneet vihdoinkin tuntuvaa tuuletusta ja sivustoille on lisäilty infoa jatkuvalla syötöllä. Työ on vielä kesken, mutta käykää kurkkaamassa. Viestikirjaa saa kuitata ;)  Jos jostain syystä kaikki näyttää vanhalta ja samalta, niin paina sitä päivitys nappia (F5)..