No niin, nyt on kuukauden hevosvapaa kesäloma vietetty ja toiminta lähtee taas käyntiin täällä Nurmijärven Nukarilla. Pihapiiri on täyttynytkin jo hevosista. Joukossa on valmennuksessa olevien hevosten lisäksi myös viime viikolla Islannista saapunut tammani. Músik on tapauksen nimi ja se päätyi minulle Landsmótissa suorittamani autokaupan yhteydessä. Jouduin toisin sanoen eroamaan autostani muuttoni vuoksi ja huono menestys auton kauppaamisessa johti siis siihen, että siellä lyötiin kättä päälle hyvän kaverin kanssa tammasta ilman sen näkemistä.

No, Musi näyttää olevan varsin kaunis tamma, 4-vuotias ja lähes kouluttamaton. Koulutus alkaa tuota pikaa ja myöhemmin Musi siirtyy myyntiin, koska Islannissa on jonossa seuraava hevoseni, jonka valmennusta pitäisi myöskin jatkaa. Kysymyksessähän on 8-vuotias 5-käyntinen kisatason ruuna Kolur. Nämä molemmat tapaukset ovat siis piilomyynnissä, eikä niistä sen enempää ilmoitella vielä tässä vaiheessa. Kysyä saa. Molempia
1815886.jpg
Músik

1796581.jpg
Kolur

Norjassa on PM:it alkamassa huomenna, toivotan suomen joukkueelle mahdottoman paljon onnea ja menestystä, hengessä mukana ollaan täällä kotikonnuilla!