Syksyn on sujunut hiljaiselon merkeissä. Olen satsannut aikaa omiin hevosiin ja siinä ohella muutamiin treenihevosiini. Lisäksi olen kiertänyt pitämässä ratsastuskursseja syksyn aikana. Palkitsevaa huomata kuinka aktiiviset oppilaani ovat kehittyneet syksyn kuluessa.

Ensi vuoden puolen kursseja on alettu jo varailemaan, joten kannattaa ajoissa tiedustella minulta aikoja, sillä tulen pääasiassa satsaamaan hevosten treenaamiseen ja siksi vapaita kurssipäiviä on rajoitetusti. Kuten tähänkin asti, tulen keskittämään opetustani kantapaikkohin, jotta opetukselle saadaan jatkuvuutta, mutta myös ns. yksittäisiä kursseja kannattaa jo varata.

Tällä hetkellä valmennuksessani on 10-vuotias 4-käynti tamma Katla frá Álfhólum. Katla on myynnissä ja erittäin mielenkiintoinen pakkaus, joka sopisi kisakumppaniksi esim. junnulle tai nuorelle. Ehdottomasti tarkastamisen arvoinen tapaus. Katlasta on tarkoitus lähipäivinä ottaa kuvia, joita varmasti ilmestyy myös kotisivuilleni. Katla on erittäin kevyt ratsastettava ja kaikin puolin näppärä. Sillä on selkeät askellajit korkeilla liikkeillä. Kaikin puolin helppo ja kiltti hoitaa ja ratsastaa. Yhteyden otot joko minuun tai Katlan omistajaan Satu Vuorioon p.040-0885560 tai [email protected]
.