Kuumassa järjestämäni nuorten hevosten kurssi oli menestys ja jatkoa on luvassa. Oli todella palkitsevaa nähdä kouluttamieni nuorten työskentelyä omien ihmistensä kanssa. Kaikki olivat "säilyneet" pehmeinä, positiivisina ja puhdas askellajisina. Hienoa kotityötä omistajilta, sillä tekemäni perus- ja askellajikoulutus on luonnollisesti vain alkusysäys oikeaan suuntaan, mutta se mihin hevoset kehittyvät loppupeleissä määräytyy koulutuksen jälkeisen ratsastuksen ja käsittelyn myötä. Seuraavan kurssin aikataulu ei ole vielä varmistunut lopullisesti, mutta ilmoittelen siitä kun se on ajankohtaista.

Syksyn myyntinäyttely oli taas menestys, mikäli yleisömäärään on uskomista. Myyntinäyttelyssä oli esillä laaja kirjo eri-ikäisiä hevosia. Nuorten hevosten kisasassa keltanokat (hevoset ja myös jotkut ratsastajatkin ;) saivat kokeilla opetusluontoisesti kisailua rennossa ja paineettomassa ilmapiirissä.

Seuraava ilouutinen koskee Tjáningia, jolla kisailin viime kaudella. Se on todettu tiineeksi oriista Thrymur från Järsta. Oikein paljon onnea jälkikasvun johdosta omistajalle. Myös viime keväänä jalostusnäyttelyssä esittämäni Lukka från Heden on tiine Thrymurista. Ensi kesänä on siis jännät paikat :)

Ensimmäinen oma kasvattini Randver (Mónös-Gustur) on löytänyt uuden oman ihmisen. Voin vain todeta, että parempaa omistajaa tuskin voisin rakkaalle ruunalleni löytää, Paljon onnea Anna Andersén :)