Vastaus olisi varmasti Hafsteinsstödum, jossa olen viimeiset 3 viikkoa ollut töissä. Pohjois-Islannin kesätaika ei päästänyt minuakaan pauloistaan, vaan pakko oli "poiketa" vielä ennen Landsmótia ja suomeen tuloa.

Muuten kevät sujui, no sanotaanko vauhdikkaasti. Näyttelyt sujuivat hyvin ja useat treenaamamme hevoset pääsivät landsmótiin. Esitin 4-vuotiaan tammikuussa alkaneessa FT:n kokeessa kouluttamani Lokbrá tamman näyttelyssä ja se saavutti hyvät tasaiset pisteet 4-käyntisenä yht. 7.77.

Kolurista on nyt videota ja kuvaa kiinnostuneille, 8-vuotias 5 vaihteinen ruuna siis kysymyksessä, jota vasta vähän treenattu, mutta kapasitettia löytyy. Yhteyttä vaan ottamaan uudestaan.

1688298.jpg
Kolur

Landsmót alkaa huomenna ja kestää koko viikon. Asustelemme tällä Hvolsvellissä Anun ja Maggin hyvässä ja hellässä huomassa isomalla suomalaisakka porukalla. Aika hyvät fiilikset, toivotaan vaan että sää suosisi. Vakiovarusteena kisapaikalle on aina sadevaatteet ja toppahaalari, villasukat ja cheerios-paketti. Yritän olla ahkera päivittämään kuumimmat uutiset landsmót viikolta.

Lopuksi vielä onnea kaikille suomen mestaruuskisoissa kisanneille ja pärjänneille tutuille. Erityisesti Nellalle ja Mónösille ;)

Over and out, kuullaan taas