Viime viikonloppuna oli Reykjavikissa vuosittainen naisten jäätöltti kilpailu, joka on saavuttanut huiman suosion. Tänä vuonna oli ennätys määrä ilmoittautuneita, 180!! Luokkia oli 4, 13-18-vuotiaiden, vähän kisanneiden, kokeneiden kisaajien ja "mestari"-luokka. Siggin vaimo, Sigga kilpaili vähemmän kisanneineiden luokassa kahdella oriilla ja saavutti molemmilla A-finaalipaikan. Finaalissa Sigga ratsasti mustalla Hördurilla ja voitti oman luokkansa!

Mä kisailin taas samalla oriilla, voikolla Skatturilla kokeineiden kisaajien luokassa, jossa oli jopa 69 osallistujaa. Kisat olivat sen ja myös mun ensimmäiset jäällä. Onnistuneen karsintakisan jälkeen olin tasapistein ensimmäisellä sijalla. Henna Siren ratsasti hienosti myös sijalle 7. ja siten B-finaaliin, ja B-finaalin voiton kautta A-finaaliin. Oli aika helmi tunnelma meillä! A-finaali oli tosi jännä ja loppu tulos oli että olin edelleen tasapistein ensimmäisellä sijalla. Tuomarit ratkoivat tilanteen nostamalla sijoitukset kummallekkin ratsukolle, 2 tuomaria sijoitti minut 1.sijalle, mutta 3 tuomaria 2.sijalle. Pienestä oli siis kiinni tällä kertaa. Henna sijoittui hienosti 6.sijalle.

Nettiin on tullut noin 15 minuutin video A-finaaleista. Ratsastamme Hennan kanssa finaalissa "meira vanar". Linkki olisi tässä; http://hestafrettir.is/sjonvarp (Svellkaldar -08 A-úrslit).